Ook wij zijn regelmatig op pad met de fiets. Wij hebben hierbij zelf een aantal ontdekkingen gedaan die wij graag met u willen delen.

VELUWE

Als u naar de Veluwe gaat, is het plaatsje Beekbergen een mooie uitvalbasis. Hier zijn genoeg hotels, bungalows en campings te vinden. Beekbergen heeft een bijzonder gezellig eetcafé. José en haar team van de Capricorn ontvangen u graag. De website: www.decapricorn.nl. Adres: Dorpsstraat 9.

ZUID-LIMBURG

Ook Zuid-Limburg is een mooie bestemming voor een actief weekendje weg of langere vakantie. Tussen het drielandenpunt en Maastricht ligt het plaatsje Slenaken. Bovenaan de Loorberg, met uitzicht op Slenaken ligt Best Western Hotel Slenaken.

De zeer gastvrije ondernemers Joost en Tilo Meijer en hun team laten je echt voelen dat je gast bent. En dat op één van de mooiste plekken in het Zuid Limburgse land! Klik op de foto hieronder voor hun website.

NET OVER DE GRENS

Pal over de Belgische grens ligt het plaatsje Teuven. Bij Cafe Modern hebben ze niet alleen een echt dansorgel, maar ook een goede kaart voor lunch of diner. Op www.cafemodern.be alle verdere gegevens.